Efectele benefice pe care le are criosauna

Această terapie îți resetează organismul, din interior, pe cale naturală prin frig care îți promite readucerea și menținerea frumuseții și sănătății.

Scăderea bruscă a temperaturii, în timpul unei proceduri în criosaună, stimulează sistemul imunitar și pe cel endocrin și determină declanşarea unei serii de procese regenerative în corp, activând toate funcţiile de autoreglare ale corpului, mai ales acelea care nu funcţionează la întregul potenţial. Practic, corpul tău luptă singur, regenerându-se de la sine, pe cale naturală

În timpul unei proceduri efectuate în criosaună, temperatura pielii ajunge la 0°C, tot sângele fiind împins spre organele interne pentru a le păstra calde. După procedură, corpul începe să se încălzească, iar sângele revine în piele. Efectul procedurilor de aerocrioterapie este imediat simțit asupra pielii, care devine mai netedă și mai elastică, cu un aspect vizibil mai bun.

După ce ieși din criosaună, sângele este pompat cu putere înapoi spre piele și extremități și astfel este îmbunătățită microcirculația și alimentarea cu oxigen a celulelor și sunt eliminate toxinele. În timpul ședinței de aerocripterapie, poți arde aproximativ 150-200 kcal, iar pe parcursul următoarelor ore, timp în care orgamismul se reîncălzește, pot fi arse până la 1000-3000 kcal.

În momentul răcirii bruște a organismului se activează și sistemul nervos, care elibereaza endorfine în tot organismul, astfel că și starea ta psihică va fi foarte bună. Aerocrioterapia reduce stresul, remediază tulburările de somn, crește libidoul și reglează disfuncțiile erectile.

Criosauna nu previne şi nici nu tratează gripa sau răceala, dar îţi întăreşte organismul astfel încât acesta luptă singur împotriva viruşilor, răcelilor. În plus, crește rezistența organismului la frig. Organismul uman este extrem de complex şi are o capacitate de autovindecare extraordinară.

întinerirea generală a corpului și prevenirea îmbătrânirii

intensificarea proceselor metabolice la nivelul tenului, efect anti-rid

întărirea și tratamentul părului

tratamentul imperfecțiunilor pielii

Yes. You must be physically present in the United States when you apply for OPT and when USCIS receives your application.

Yes. You must be physically present in the United States when you apply for OPT and when USCIS receives your application.

Crystal Cleaning dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam id luctus odio. Donec luctus neque elit, et luctus urna ultricies lacinia. Nulla eu lacus odio. Donec in justo nibh. Maecenas sodales leo at laoreet blandit. Aenean cursus, arcu eget scelerisque condimentum, justo dolor vehicula dolor, eu suscipit augue odio quis metus.

1,5 Ron/Metru

Designed by GlabIT